Opsætning af IP kamera
Varenummer: 123

Manualer

Der findes ikke Manual på produktet

Tekniske Specifikationer

Opsætning af IP kamera

Anvender alle SafeHome kameraer samme software og er de kompatible med hinanden.

Nej alle SafeHome kameraer anvender ikke samme software, og det er ikke alle modeller der er kompatible med hinanden, her får du en guide til kameraerne:

SafeHome VGA modeller, model nr. 601W og 3815W:

Softwaren til disse to modeller hedder IP Camera Tool.

kameraerne kan i softwaren tilføjes hinanden, så man ved at logge på det ene kamera kan se og administrere andre kameraer.

SafeHome HD modeller, model nr. IPRobot3 og 391W-HD:

Softwaren til disse to modeller hedder IPRobot3 Search.

Det er ikke muligt at tilføje kameraerne og opnå visning af flere kameraer i denne software. På den medfølgende CD ligger en tillægssoftware som hedder IP Camera Super Client, denne kan anvendes lokalt på en PC hvis man ønsker visning af flere kameraer på en gang.

SafeHome VGA P2P L-serie, model nr. 278042 og 278043:

Softwaren til disse to modeller hedder L-search.

Kameraerne kan i softwaren tilføjes hinanden, det er muligt at få visning af op til 9 kameraer.

SafeHome HD P2P M-serie, model nr. 278040, 278041 og 278045:

Softwaren til disse to modeller hedder H&M-search.

Kameraerne kan i softwaren tilføjes hinanden, det er muligt at få visning af op til 9 kameraer.

SafeHome HD P2P X-serie, model nr. 278047, 278048, 278049, 278050, 278051, 278052, 278053, 278054 og 278055:

Softwaren til disse modeller hedder SearchPro.

Kameraerne kan i softwaren tilføjes hinanden, det er muligt at få visning af op til 4 kameraer.