OBS!

Inden du ringer til telefonsupporten, beder vi dig have produkts navn og model nummer klar.
Det finder du ved at klikke på produktbilledet på denne side, eller søge i "Find dit produkt" i øverste menu.
Du finder telefonnummer og email på supporten på de enkelte supportsider.

Køb af SafeHome produkter

Du kan ikke købe SafeHome produkter direkte hos os, men skal henvende dig til en af vore forhandlere.

Reklamationer

Er der fejl på et SafeHome produkt, du har købt, skal du henvende dig til den forhandler, hvor du har købt produktet.

Find dit kamera

Inderdørs kameraer, der ligner hinanden - klik på billederne for FAQ

De fire hvide, runde indendørs kameraer kan godt ligne hinanden, men der er forskelle, så det er let at finde den model, du har.

Wireless IP Camera, VGA
Wireless IP Camera SmartP2P, VGA
Wireless IP Camera, MegaPixel
Wireless IP Camera SmartP2P, HD
Mikrofon i sokkel, rundt hul. Grøn diode nederst under linsen.
Mikrofon under linse, rundt hul.
Mikrofon i sokkel, aflangt hul. Grøn diode nederst under linsen.
Mikrofon umiddelbart under linse, ovalt hul. "Skørt" på sokkel.

NavnNavn2Navn3VarenummerPlaceringSerieAPP MacAPP AndroidProgram WINProgram MAC
Wireless IP P2P HD FixedHD 629WS278045IndoorMSafeHome Smartp2pSafeHome Smartp2pHMSearch-en.exeSearch Pro
Wireless IP Camera P2P HD CompactHD 628W278041OutdoorMSafeHome Smartp2pSafeHome Smartp2pHMSearch-en.exeSearch Pro
Wireless P2P HD IndoorHD 620W278040IndoorMSafeHome Smartp2pSafeHome Smartp2pHMSearch-en.exeSearch Pro
Wireless VGA P2P IP CameraVGA 616V278042IndoorLSafeHome Smartp2pSafeHome Smartp2Lsearch_enSearch Pro
Wireless P2P VGA OutdoorVGA 615W278043OutdoorLSafeHome Smartp2pSafeHome Smartp2pLsearch_enSearch Pro
Wireless VGA Camera, Indoor3815WJPT3815 W278020IndoorFoscam Surveillance ProNetwork Camera ViewerIP Camera ToolIP Camera Tool
Wireless VGA Camera, Outdoor601WIP601W Outdoor278023OutdoorFoscam Surveillance ProNetwork Camera ViewerIP Camera ToolIP Camera Tool
Wireless HD Indoor - IPRobot3IPRobot3278030IndoorIPCloudIPCloudiprobot3_search
Wireless HD Outdoor391WIP391W-HD278031OutdoorIPCloudIPCloudiprobot3_search