Wireless Alarm Kit WS500S V2
Varenummer: 278012

Tekniske Specifikationer

Pakning, dimensioner (cm) :29 x 37 x 5,7
Pakning, vægt (gram) :831

Wireless Alarm Kit WS500S V2

Kom godt i gang med dit alarm kit

Når du skal sætte din alarm op første gang, anbefaler vi, at du starter med at få "Grundpakken" bestående af Smart Panel, remote, PIR-rumføler samt dør- vindueskontakt, til at fungere.
Herefter kan du tilslutte evt. øvrige enheder.

Begynd med at skrue batteridækslet af og fjern den løse ledning, der sidder i det lille stik. Den er alene til testfunktionen, når alarmkittet ligger i emballagen.
Sæt derefter et 9V batteri i, og tilslut strømforsyningen.

Hus-koden
Nederst til venstre i batterikassen, sidder 4 sorte jumpere. De indikerer, at huskoden er ON-ON-ON-ON, når alle er sat på.
Du behøver ikke at ændre noget på dem - det er alene, hvis du bor tæt på en, der har et tilsvarende alarmanlæg, at du skal ændre den.
Så hvis din alarm ind i mellem starter umotiveret, kan det være, du skal forsøge at ændre huskoden, ved at pille en jumper af.
MEN HUSK - at alle enheder i systemet, så også skal have ændret koden, ellers taler de ikke sammen.

PIN-Kode
PIN-Koden, som du skal bruge til at tænde og slukke for alarmen, hvis du ikke bruger remoten, og til at låse panelet op, når det skal programmeres, er fra fabrikken 1-2-3-4.
Lad i første omgang være med at ændre det.

Tilmelding af remoten
Remoten skal tilmeldes Smart Panel, for at virke sammen med det.
Først skal SmartPanel låses op. Du indtaster din kode til SafeHome Smartpanel – fabriksindstillingen er 1234 – efterfulgt af [Enter]
Når SmartPanel således er låst op, trykker du på ”skruenøglen” (nederste venstre tast) efterfulgt af 2 tallet.
Der vil nu stå et tal og blinke i displayet, som tegn på, at Smartpanelet er klar til at registrere.
Tryk nu på en af tasterne på remoten - Smart Panel giver lyd som tegn på, at remoten er tilmeldt - tryk på enter på Smart Panel.
Remoten en nu klar til brug.

Test af Smart Panel
Inden du sætter batterier i PIR sensor og Dør- vindueskontakt, kan du prøve, at trykke på ARM (den røde hængelås) på remoten.
Smart Panel blinker nu rødt i displayet, og tæller ned.
Trykker du på den hvide, oplåste hængelås, stopper nedtællingen.
Smart Panel tæller ned, så du har mulighed for, at komme ud af døren, inden alarmen starter.

Sæt nu batterier i dør- vindueskontakten.
Den er fra fabrikkens side instillet til zone 1 (det har intet med huskoden at gøre).
Læs mere om zoner og brug af dem i manualen.

Når du skal du teste alarmen, anbefales det, at tage høreværn på, da sirenen lyder meget højt.
Læg dør- vindueskontakten på bordet med magneterne mod hinanden.
Tænd for alarmen på remoten - lad alarmen tælle ned - se på displayet, at alarmen er slået til - skil magneterne på dør- vindueskontakten fra hinanden - Smart Panel vil nu tælle ned i ca 20 sekunder.
Hvis du i den periode trykker på den oplåste hængelås på remoten, eller 1234[enter] på Smart Panel, stopper nedtællingen, og alarmen er slået fra.
Lader du alarmen tælle helt ned, starter sirenen i Smart Panel - og du slukker på samme måde som ovenfor.

Sæt batterier i PIR Sensoren, og du er klar til at montere dit system.

FAQ
KLIK  Vi er to naboer, der gerne vil installere SafeHome Trådløse Alarmanlæg, men hvordan undgår vi at fra- /og tilkoble hinandens alarmer med de ens fjernbetjeninger?

KLIK  Kan man tilkøbe yderligere alarmskilte eller skilte i akryl til montering udendørs?

KLIK  Kan der købes yderligere enheder til sammenkobling med det trådløse alarm system?

KLIK  Fungerer alle enhederne på batteri?

KLIK  Hvor længe holder batterierne?

KLIK  Kan SafeHome give mig rabat på min indbo forsikring?

KLIK  Kan det trådløse alarmsystem tilgås fra computer?

KLIK  Hvad skal den gule og grønne ledning der hænger ud af kontrolpanelet bruges til?

KLIK  Sådan indstilles huskoden

KLIK  Min alarm går i gang, selvom der ikke er noget der har aktiveret den

KLIK  Kan en føler/sensor aktivere alarmen, hvis den er ved at løbe tør for batteri?

KLIK  Husker mit anlæg sine indstillinger efter strømafbrydelse?

KLIK  Efter strømafbrydelse kan jeg ikke låse mit anlæg op med pinkoden?

KLIK  Hvor lang tid kan anlægget køre på back up batteriet?

KLIK  Findes der en installationsvideo?

KLIK  Hvorfor hænger der en ledning fra batteridækslet?

KLIK  Om sabotagesikring og magneten

KLIK  Hvordan ændres pin koden?

KLIK  Er pinkode og huskode det samme?

KLIK  Fjernbetjening og tilmelding af den.

KLIK  Tilslutning af følere/sensorer til Smart Panel

KLIK  Kan man slukke for lyset Smart Panels taster?

KLIK  Hvor mange enheder kan tilkobles anlægget?

KLIK  Hvordan resettes (nulstilles) Smart panel?

KLIK  Hvordan udløses panikfunktionen/straks aktivering

KLIK  Indstilling af indgangs-/udgangstid

KLIK  Sirenens funktioner

KLIK   Hvad er forskellen på ARM, HOME og ALERT?

KLIK  Kan lydniveauet for nedtælling og betjening ændres/fjernes

KLIK  Kan alarmen frakobles over telefonen eller med SMS?

KLIK  Findes der instruktionsvideo?

KLIK  Jeg kan ikke tilmelde min fjernbetjening til alarm panelet.