Wireless Alarm Kit WS500S V2
Varenummer: 278012

Vedhæft manualen

Vedhæft Quick Guide

Download Manual

Download Quick Guide

Tekniske Specifikationer

Dimensioner (cm) :29 x 37 x 5,7
Vægt (gram) :831

Wireless Alarm Kit WS500S V2

Kan SafeHome give mig rabat på min indbo forsikring?

Dette er afhængigt af forsikringsselskabets bestemmelser. SafeHome Alarm klassificeres som Lokal-alarm og kan udbygget med opkaldsfunktion samt udendørs sirene (signalgiver).

Vi prøver til stadighed at forbedre supportsiden, og vil derfor sætte pris på din respons.
Har du ideer til supportsiden, er du velkommen til at sende en mail til info@safehome.dk:

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja helt Ja delvistIkke heltSlet ikke

FAQ
KLIK  Vi er to naboer, der gerne vil installere SafeHome Trådløse Alarmanlæg, men hvordan undgår vi at fra- /og tilkoble hinandens alarmer med de ens fjernbetjeninger?

KLIK  Kan man tilkøbe yderligere alarmskilte eller skilte i akryl til montering udendørs?

KLIK  Kan der købes yderligere enheder til sammenkobling med det trådløse alarm system?

KLIK  Fungerer alle enhederne på batteri?

KLIK  Hvor længe holder batterierne?

KLIK  Kan SafeHome give mig rabat på min indbo forsikring?

KLIK  Kan det trådløse alarmsystem tilgås fra computer?

KLIK  Hvad skal den gule og grønne ledning der hænger ud af kontrolpanelet bruges til?

KLIK  Sådan indstilles huskoden

KLIK  Min alarm går i gang, selvom der ikke er noget der har aktiveret den

KLIK  Kan en føler/sensor aktivere alarmen, hvis den er ved at løbe tør for batteri?

KLIK  Husker mit anlæg sine indstillinger efter strømafbrydelse?

KLIK  Efter strømafbrydelse kan jeg ikke låse mit anlæg op med pinkoden?

KLIK  Hvor lang tid kan anlægget køre på back up batteriet?

KLIK  Findes der en installationsvideo?

KLIK  Hvorfor hænger der en ledning fra batteridækslet?

KLIK  Om sabotagesikring og magneten

KLIK  Hvordan ændres pin koden?

KLIK  Er pinkode og huskode det samme?

KLIK  Fjernbetjening og tilmelding af den.

KLIK  Tilslutning af følere/sensorer til Smart Panel

KLIK  Kan man slukke for lyset Smart Panels taster?

KLIK  Hvor mange enheder kan tilkobles anlægget?

KLIK  Hvordan resettes (nulstilles) Smart panel?

KLIK  Hvordan udløses panikfunktionen/straks aktivering

KLIK  Indstilling af indgangs-/udgangstid

KLIK  Sirenens funktioner

KLIK   Hvad er forskellen på ARM, HOME og ALERT?

KLIK  Kan lydniveauet for nedtælling og betjening ændres/fjernes

KLIK  Kan alarmen frakobles over telefonen eller med SMS?

KLIK  Findes der instruktionsvideo?

KLIK  Jeg kan ikke tilmelde min fjernbetjening til alarm panelet.