Hvis du ringer til supporten, bedes du have følgende klar:

Produkt:
Wireless IP Camera SmartP2P, HD/MegaPixel, Compact, Outdoor, rain/dust proof, alu.
Varenummer: 278041

Du kan også sende en mail til supporten med dit spørgsmål
(info@safehome.dk)
SEND EMAIL TIL SUPPORT

Send mig en email med FAQ svaret:

Vedhæft manualen

Vedhæft Quick Guide

Manualer

Download Manual

Download Quick Guide

Tekniske Specifikationer

Dimensioner (cm) :21 x 14 x 13
Vægt (gram) :810

Wireless IP Camera SmartP2P, HD/MegaPixel, Compact, Outdoor, rain/dust proof, alu.

Mit kamera sender mail med Alarmer hele tiden!

Kameraets sensor reagerer forskelligt alt efter, hvad kameraerne peger på. Et lys baggrund kontra en mørk baggrund, en busk der vifter i vinden eller fugle der bevæger sig på græsplænen, kan betyde, at der skal skrues på følsomheden for sensoren, for ikke at få alarm mail hele tiden.
Du skal gå ind under SYSTEM SET >ALARM > MOTION DETECTION
Her kan du prøve, at skrue [Sensitivity] (følsomheden) ned på 20. (det gøres ved at trække i slideren)
Klik på [APPLY]
Bliver du på siden, kan du se, om alarmen Trigger, ved at rammen skifter til rød.
På den måde kan du skrue op og ned for alarmens følsomhed, ind til det passer dit behov.

Vi prøver til stadighed at forbedre supportsiden, og vil derfor sætte pris på din respons.
Har du ideer til supportsiden, er du velkommen til at sende en mail til info@safehome.dk: