Hvis du mailer til supporten, bedes du have følgende klar:

Produkt:
Wireless Siren Sensor for Gas-/Smoke-/Co2 Alarm
Varenummer: 278025

Du skal sende en mail til supporten med dit spørgsmål
(info@safehome.dk)
– men se i FAQ først om du kan finde svar på dit spørgsmål

SEND EMAIL TIL SUPPORT

Send mig en email med vejledningen:

Download Manual

Der findes ikke Quick Guide på produktet

Tekniske Specifikationer

Pakning, dimensioner (cm) :27 x 20,5 x 3,5
Pakning, vægt (gram) :121
Dimension, sender, mm: Ø 66 x 23
Dimension, sensor, mm:Ø 30 x 6
Samlet vægt, g:55
Batterier:2 x 1,5 V AAA Alkaline
Frekvens:868 MHz

Wireless Siren Sensor for Gas-/Smoke-/Co2 Alarm

Montering og placering

SafeHome Sirene Sensor er beregnet til at aktivere SafeHome Trådløs Alarmsystems Panel, når der registreres en høj sirene lyd.
Enheden består af tre dele: En sensor til registrering af sirenen, en sender samt monteringsbeslag til senderen.
Sensoren sættes på en eksisterende røg-, gas- eller CO2 alarmgiver.
Senderen monteres i beslaget, der fastgøres umiddelbart ved siden af alarmen.
Når sensoren registrerer sirenen, aktiveres SafeHome Trådløs Alarmsystems Panel.

Placering
Når det er besluttet hvor sensoren skal placeres, skal følgende overholdes:

• Senderen skal placeres umiddelbart ved siden af en eksisterens røg-, gas- eller CO2 alarm, så sensoren kan monteres på den eksisterende alarm.
  • Sensoren og sender er kun til indendørs brug.
  • Hold afstand til ekstremt varme ting som ovne, brændeovne, komfurer etc. og ligeledes væk fra ting med store metaloverflader, der vil kunne forhindre det trådløse signal i at nå Alarm Panelet.

Tænd for Senderen
Første gang senderen skal tændes, tages senderen ud af monteringsbeslaget og batteri dækslet i bunden af enheden skubbes til side og skruen løsnes for adgang til batterirummet. Indsæt nye batterier (2 stk. type AAA, medf. ikke), vær opmærksom på, hvordan polerne skal vende (se figuren i batteriholderen). Når batterierne når et lavt strømniveau og skal skiftes, vil den røde LED indikator på senderen blinke langsomt.

Montering
Sæt monteringsbeslaget fast med de medfølgende skruer og plugs. Sæt senderen fast i beslaget. Sensoren har dobbeltklæbende tape påsat, og beskyttelsespapiret tages af, så sensoren kan sættes fast på sirene alarmens gitter over sirenen. Sæt derefter stikket på sensorens ledning fast i senderen.

Test senderen
For at aktivere senderen skal der tændes på knappen, der sidder på siden af senderen, og hvor der kan vælges HI/LO/OFF - knappen sættes i den ønskede position.
Test hvilket niveau HI eller LO senderen skal stå på, for at registrere alarmens sirene.
Efter sensoren er monteret, og huskoden er indstillet, skal det testes om alarmen sender signal til Alarm Systemet ved at trykke på testknappen, der sidder på senderen. Den røde LED indikator ved siden af testknappen vil lyse og indikerer, at senderen sender et signal til SafeHome Trådløs Alarmsystems Panel.

FAQ
KLIK  Jeg har installeret nye følere, men det virker som om de ikke vil kommunikere med betjeningspanelet?

KLIK  Fungerer alle enhederne på batteri?

KLIK  Hvor længe holder batterierne?

KLIK  Sådan indstilles huskoden

KLIK  Min alarm går i gang, selvom der ikke er noget der har aktiveret den

KLIK  Fejlalarm ved lavt batteri niveau