SafeHome APP - Kameraer
Varenummer: 110

Du kan kontakte os:
Hverdage ml. 10-14
Telefonnummer 45 65 16 55
– men se i FAQ først om du kan finde svar på dit spørgsmål

SEND EMAIL TIL SUPPORT

Send mig en email med vejledningen:

Manualer

Der findes ikke Manual på produktet

Tekniske Specifikationer

SafeHome APP - Kameraer

APP til iPhone og Android

Hent APP til dine SafeHome IP-kameraer på Google-Play eller AppStore.

Vigtigt vedr. appen SafeHome_SmartP2P til iOS!!!
En ny version af APPen til iOs er netop lagt på APPstore og kan installeres herfra:

Dette gælder kun for iOS, ikke for android.

Se video om opsætning af kamera gennem APPen:

FAQ
KLIK  Hvordan fjerner jeg et kamera fra listen?

KLIK  Jeg har tilsluttet kameraet til WiFi, og det fungerer fint over min pc. Jeg har hentet app'en til min iPhone 6 og den kan også finde kameraet, men den bliver ved med at skrive at kameraet er offline. Hvad skal jeg gøre?

KLIK  Hvis jeg laver indstillinger i appen, vil det så påvirke indstillingerne, når jeg ser mit kamera fra computeren?