Wireless GSM Autodialer/Controller
Varenummer: 278033

Tekniske Specifikationer

Pakning, dimensioner (cm) :28 x 16,4 x 6
Pakning, vægt (gram) :395
Netværk:GSM 850/90/1800/1900 MHz
Power in:230-240V (50Hz)
Power out:9 V, 0,3A
Backupbatteries:4 x 1,5 V AA Alkaline
Frequency:868 MHz

Wireless GSM Autodialer/Controller

Opsætning og tilslutning af GSM Autodialer

Når du skal tilslutte GSM dialeren til alarmkittet, er der et par ting, du skal være opmærksom på.

Du skal anvende et SIM-kort (telefonkort), der understøtter 2G.
Kort der alene understøtter 3G og opefter (datakort) kan ikke anvendes.

SIM kortet skal indstilles til ikke at bruge adgangskode (PIN-kode).
Det indstiller du ved at sætte SIM kortet i en telefon, og tænde den.
Under opstart skal du indtaste den adgangskode (PIN-kode) du har fået sammen med kortet.

Når telefonen er tændt, skal du alt efter telefonmodel gå ind under indstillinger/sikkerhed, og der finde muligheden for, at slå PIN kode fra.
Når du har gjort det, slukker du telefonen helt – tænder den igen, og hvis du ikke skal indtaste PIN koden ved opstart, er kortet klar til brug i GSM dialeren.

Sluk telefonen og tag kortet ud.
Kortet sættes i GSM dialeren, isæt batterier og tilslut derefter strøm.

Nu vil øverste røde lampe tænde på GSM dialeren.
Når SIM kortet ”får fat på telefonnettet” vil den nederste røde lampe starte på at lyse, lidt efter blinker den, og den øverste røde lampe slukker, mens den nederste røde pære vil blinke ca. hver 10. sekund, som indikation på, at der er forbindelse til telefonnettet.

Nu skal GSM dialeren registreres af Alarmkittets Smartpanel.

Vend GSM dialeren med bagsiden opad, skru dækslet af til batterierne.
Øverst i batterikassen er to knapper – en til indtaling/afspilning af beskeder, og en til at resette/nulstille systemet.
De to knapper skal bruges.

Men først skal SmartPanel låses op. Du indtaster din kode til SafeHome Smartpanel – fabriksindstillingen er 1234 – efterfulgt af [Enter]
Når SmartPanel således er låst op, trykker du på ”skruenøglen” (nederste venstre tast) efterfulgt af 2 tallet.

Der vil nu stå et tal og blinke i displayet, som tegn på, at Smartpanelet er klar til at registrere.

– tryk nu samtidigt på de to knapper i autodialerens batterikasse i 2 sekunder, hvorefter de slippes.
Når de slippes – og først da – registrerer Smartpanel GSM dialeren, og giver en stribe Bip lyde samtidig med, at tallet i displayet øges med 1, som tegn på, at registreringen er lykkedes.
Nu er GSM dialeren klar til brug sammen med SafeHome alarmsystemet.

Så husk!

• SIM kortet skal understøtte 2G
  • PIN kode skal være fjernet fra SIM kortet
  • Slip de to registreringsknapper efter 2 sekunder – holdes de nede længere, registrerer Smartpanel ikke GSM dialeren.

Kan du stadig ikke få din GSM dialer til at fungere, er du velkommen til at kontakte vores support igen.

FAQ
KLIK  Kan SafeHome opkaldsenhed ringe op til mobiltelefoner?

KLIK  Fungerer alle enhederne på batteri?

KLIK  Opsætning af APP - iPhone eller Android

KLIK  GSM Autodialeren reagerer ikke på de SMS beskeder jeg sender

KLIK  Min alarm går i HOME-mode efter INQUIRY-SMS?

KLIK  Sådan lynopsætter du GSM Autodialeren fra en Windows Phone

KLIK  Når alarmen går!!

KLIK  Sådan indstilles huskoden

KLIK  Min alarm går i gang, selvom der ikke er noget der har aktiveret den