Hvis du mailer til supporten, bedes du have følgende klar:

Produkt:
Wireless Flood Sensor
Varenummer: 278018

Du skal sende en mail til supporten med dit spørgsmål
(info@safehome.dk)
– men se i FAQ først om du kan finde svar på dit spørgsmål

SEND EMAIL TIL SUPPORT

Send mig en email med vejledningen:

Tekniske Specifikationer

Pakning, dimensioner (cm) :22,5 x 11,3 x 3,2
Pakning, vægt (gram) :90
Dimension, sender, mm:80 x 40 x 15
Dimension, Sensor:48 x 34 x 11
Vægt, samlet, g:56
Batterier:2 x 1,5 V AAA Alkaline
Frekvens:868 MHz

Wireless Flood Sensor

Installering af Oversvømmelsessensor

Vandsensoren består af to enheder - en sender og en sensor, der registrerer når der er vand på den overflade, hvorpå, sensoren er monteret. Monter senderen på en fast overflade som en væg enten med dobbeltklæbende tape, eller med de medfølgede skruer og plugs.

Metalbenene på sensoren skal begge være i kontakt med vand, før alarmen aktiveres, men ingen andre dele af sensor eller sender må kunne kommet under vand. Hvis sensor delen monteres med dobbeltklæbende tape på porøse overflader som beton eller træ, skal det sikres, at der er god vedhæftning, f.eks. ved at materialet er malet.

Start af Vandsensoren
Isæt 2 stk. AAA batterier, med korrekt polartitet.
Sæt efterfølgende batteri batteridækslet tilbage.

• Monter sendeenheden (den største enhed) på en fast flade som f. eks. væg.
  • Monter sensoren

Montering med dobbelt klæbende tape

• Kontroller at overfladen er ren
  • Tag filmen af den ene side af tapen og fæstn tapen på senderenheden
  • Tag filmen af den anden side og tryk senderenheden fast på plads på monteringsoverfladen
  • Gentag proceduren for montering af sensoren på vinduesglasset
    • Montering ved brug af skruer

• Marker hullerne efter monteringsskabelonen. Bor hullerne og isæt plugs
      • Sensoren fæstnes altid med dobbeltklæbende tape

FAQ
KLIK  Jeg har installeret nye følere, men det virker som om de ikke vil kommunikere med betjeningspanelet?