Wireless Vibration-/Chock Sensor for Window/Glass
Varenummer: 278017

Tekniske Specifikationer

Dimensioner (cm) :22,5 x 11,3 x 3,2
Vægt (gram) :72
Dimension, sender, mm:80 x 40 x 15
Dimension, Sensor:48 x 34 x 11
Vægt, samlet, g:56
Batterier:2 x 1,5 V AAA Alkaline
Frekvens:868 MHz

Wireless Vibration-/Chock Sensor for Window/Glass

Fungerer alle enhederne på batteri?

Betjeningspanelet til WS500, Wireless Auto Dialer V2 samt GSM Dialer/Controller skal tilsluttes 220V strøm. Batterierne hertil er udelukkende beregnet til backup batteri og holder derfor kun i ca. 8 timer efter strømafbrydelse. Rumføler, dør- /vinduekontakt, fjernbetjening, vandsensor, vibrationssensor, sirene sensor, røgalarm samt ekstern sirene benytter kun batterier.