Wireless Autodialer (PSTN Fastnet)
Varenummer: 278016

Download Manual

Der findes ikke Quick Guide på produktet

Tekniske Specifikationer

Dimensioner (cm) :22,5 x 15,3 x 10
Vægt (gram) :417
Forbindelse:Kablet til PSTN stik (fastnet)
Dimensioner, mm:155 x 65 x 35
Vægt, g:170
Backup batteri:4 x 1,5 V AA Alkaline
Strømforsyning, ind:100-240 V (50/60 hz)
Strømforsyning, ud:9,5 V, 0,5 A
Strømforbrug:4,75 W
Frekvens:868 MHz

Wireless Autodialer (PSTN Fastnet)

Sender den trådløse opkaldsenhed SMS'er ved indbrud?

Nej. Den trådløse opkaldsenhed sender ikke SMS, men ringer til op til 8 indstillede telefonnumre. Opkaldet forsætter i en cyklus indtil det bliver besvaret (dog max. 8 cyklus'er).

Vi prøver til stadighed at forbedre supportsiden, og vil derfor sætte pris på din respons.
Har du ideer til supportsiden, er du velkommen til at sende en mail til info@safehome.dk:

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja helt Ja delvistIkke heltSlet ikke

FAQ
KLIK  Kan SafeHome opkaldsenhed ringe op til mobiltelefoner?

KLIK  Hvilke former for telefoni kan benyttes til den trådløse opkaldsenhed?

KLIK  Sender den trådløse opkaldsenhed SMS'er ved indbrud?

KLIK  Fungerer alle enhederne på batteri?

KLIK  Sådan indstilles huskoden

KLIK  Min alarm går i gang, selvom der ikke er noget der har aktiveret den