Hvis du ringer til supporten, bedes du have følgende klar:

Produkt:
Ekstra kamera til – WiFi Alarm Starter Kit01
eller Security System WS500S

Varenummer: 278022

Du kan også sende en mail til supporten med dit spørgsmål
SEND EMAIL TIL SUPPORT

Send mig en email med FAQ svaret:

Download Manual

Der findes ikke Quick Guide på produktet

Tekniske Specifikationer

Ekstra kamera til – WiFi Alarm Starter Kit01
eller Security System WS500S

APPen kan ikke tilslutte kameraet til WiFi - kameraet bliver ved med at blinke, og får ikke konstant blåt lys som tegn på tilslutning.

Antennerne skal skrues helt fast på kameraet. Sørg for at antennen med guld farvet gevind er monteret på den guldfarvede skrue, og tilsvarende sølv farvet gevind på den sølvfarvede skrue. Det kan være nødvendigt, med en lille fastnøgle til at holde på skruen, der holder stikket til antennen på kameraet fast. Fastgør antennerne, til man kan fornemme, de "får fat".

Tjek at du har hentet den rigtige app, den skal hedde SafeHome WiFi Alarm.

Tjek at telefonen anvender det WiFi netværk som kameraet ønskes tilsluttet til. Kameraet er kun kompatibelt med 2,4 GHz netværk (ikke 5GHz), du skal derfor tilsikre at det anvendte netværk er 2,4 GHz.

Tjek at kameraet hverken er for langt fra eller tæt på routeren, kameraet skal have en afstand på ca. 1 – 1 ½ meter fra routeren.

MicroSD kort skal først skal isættes efter korrekt opsætning til WiFi, såfremt der er isat et MicroSD kort skal dette fjernes. OBS! Vær opmærksom på at MicroSD kort kun må fjernes og isættes når kameraet er slukket.

Reset eventuelt kameraet til fabriksindstillingen (hold reset knappen inde i 30 sekunder, mens der er strøm på kameraet) og forsøg installation igen herefter.

Vi prøver til stadighed at forbedre supportsiden, og vil derfor sætte pris på din respons.
Har du ideer til supportsiden, er du velkommen til at sende en mail til info@safehome.dk: