Til Start Find dit kamera Videoer på Youtube Opdateringer Dansk  Engelsk 
Support
Hvis du ringer til supporten, bedes du have følgende klar:

Produkt:
Wireless IP Camera, MegaPixel, Outdoor, rain/dust proof, alu.
Varenummer: 278031


Du kan også sende en mail til supporten med dit spørgsmål
(info@safehome.dk)
SEND EMAIL TIL SUPPORT


Send mig en email med FAQ svaret:


Vedhæft manualen

Vedhæft Quick Guide

Manualer

Download Manual

Download Quick Guide

Tekniske Specifikationer

Dimensioner (cm) :23,8 x 25,8 x 8,8
Vægt (gram) :1.185

Wireless IP Camera, MegaPixel, Outdoor, rain/dust proof, alu.

Kan kameraet anvendes sammen med SafeHome NVR?

Nej, NVR kan kun anvendes med Serie M og X kameraer
                                                                                                                                                                                                     

Vi prøver til stadighed at forbedre supportsiden, og vil derfor sætte pris på din respons.
Har du ideer til supportsiden, er du velkommen til at sende en mail til info@safehome.dk:

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja helt Ja delvistIkke heltSlet ikke

FAQ
KLIK  Må jeg lave ledningsgennemførelse for at få mine stik i ly for regn/sne?


KLIK  Er der netværkskabel med i kassen?


KLIK  Mit kamera kobler af wifi


KLIK  Hvilken opløsning har kameraet?


KLIK  Hvad er mit password?


KLIK  Mit kamera vil ikke sende e-mail ved alarm, selv om testmailene går fint igennem?


KLIK  Kan kameraet anvendes sammen med SafeHome NVR?


KLIK  Hvordan opsætter jeg min mail?


KLIK  Hvordan ændrer/opretter jeg password?